Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Για το Live στο στούντιο 9/12

Μια ξεχωριστή εμπειρία το live στο στούντιο του 98 το βράδυ της 9ης Δεκεμβρίου, είμασταν μαζί με τους Circassian, μια μπάντα που είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να ακούσουμε μερικά τραγούδια τους.


Τα παιδιά είχαν μερικά όμορφα πετάλια, όργανα και πολύ όρεξη, εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε την κονσόλα να δουλέψει. Πράγματι αυτό συνέβη μετά από δύο κομμάτια, αλλά ήταν αρκετά για να μας κάνει να καταλάβουμε ότι η αυτοοργάνωση πρέπει να είναι συστηματική προκειμένου να υπάρξει κάποιο πραγματικά καλό ηχητικό αποτέλεσμα. Τώρα, αν το "συστηματική" ως λέξη κάποιους τους ξενίζει ας πούμε την φράση "με μια κάποια σχετική συχνότητα και  κάνωντας κτήμα μας την εμπειρία ώστε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα".

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες αναδεικνύεται η αναγκαιότητα να ξαναβάλουμε την κουβέντα περί αυτοοργάνωσης, όχι μόνο των ήχων μας αλλά και συνολικά στη ζωή μας, καθώς οι εξαρτήσεις από το εμπόριο έχει από καιρό γίνει γνωστό ότι μόνο τη μουσική δεν βοήθησαν τελικά.

Σύντομα θα επαναλάβουμε το εγχείρημα με μια νέα μπάντα από τον ήχο του Stoner αυτή τη φορά.
Μείνετε συντονισμένοι μέσα από τη συχνότητα του 98FM.
Αν θέλετε να έρθετε μαζί μας σε επαφή προκειμένου να παρουσιάσετε αυτό που έχετε φτιάξει και να μιλήσετε για ότι γουστάρετε (με εθνικιστές δεν συναναστρεφόμαστε πάντως) στείλτε μας στο mail του σταθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: